top of page

Caroline Devos

logopediste - coördinator

056/610800

0477/435069

Caroline studeerde logopedie aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Na haar afstuderen in juni 1987 startte ze in november van datzelfde jaar deze praktijk op.

De eerste jaren combineerde ze het zelfstandige werken met een deeltijdse functie als logopediste in het bijzonder onderwijs. 

Door de jaren heen volgde ze verschillende bijscholingen.

Naast het geven van therapie verzorgt ze als coördinator (meestal) de intake en het onderzoek.

Nadien wordt er in samenspraak met de patiënt of de ouder bekeken bij welke logopediste de begeleiding zal opgestart worden.

Sofie Staelens

logopediste

0485/950248

Sofie is in 2006 afgestudeerd als bachelor in de logopedie aan de Artevelde Hogeschool te Gent. In dat jaar startte ze in bijberoep als logopediste, met een kleine praktijk thuis. 

Na vijf jaar twee jobs te hebben gecombineerd, zette ze de stap naar volledige zelfstandigheid en ging ze de samenwerking aan met onze praktijk.

Tot op vandaag werkt Sofie nog steeds met heel veel passie voor onze job en met liefde voor de kinderen. 

fullsizeoutput_b3b.jpeg

Helena Chanterie

logopediste

0497/322115

Ook Helena studeerde af aan de Arteveldehogeschool te Gent. Nadat ze haar laatste stage bij ons aflegde, vervoegde ze met veel enthousiasme onze praktijk.

Ze werkt zowel in haar vrije tijd als op professioneel vlak graag samen met kinderen. Verder is ze gemotiveerd om zich bij te scholen om zo op de hoogte te blijven van de evoluties binnen het logopedisch werkveld.

bottom of page